Hoofdrolspelers Flikken Maastricht geëerd met eigen Televizier-Ring

Print
Hoofdrolspelers Flikken Maastricht geëerd met eigen Televizier-Ring

Angela Schijf en Victor Reinier in 2014 na het winnen van de Gouden Televizier-Ring. Afbeelding: ANP Kippa

Maastricht / Itteren -

Bijna 5,5 jaar na het winnen van de Gouden Televizier-Ring hebben de hoofdrolspelers van de serie Flikken Maastricht ieder een eigen ring gekregen van AvroTros en Hollands Licht. Aanleiding voor het bijzondere cadeau is de 150e aflevering die in maart wordt uitgezonden.

‘Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau’, schrijft Angela Schijf, die Eva van Dongen speelt in de serie, op Instagram. ‘Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier-Ring 2014, die de serie toen won.’ Op de eerste foto die ze deelt, tonen ook Victor Reinier, Oda Spelbos en Sergio IJssel hun ring.

Flikken Maastricht is inmiddels toe aan zijn veertiende seizoen. ‘Ik heb weleens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen’, schrijft Angela, die ook een tweede foto plaatste.

‘Die toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht. Van productieassistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffiezet of orders uitdeelt - we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork.’

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik was bijna te laat voor het officiële persmoment omdat ik de parkeergarage niet kon vinden. Reinout Oerlemans, Victor Reinier en ik werden ontboden bij burgemeester Gerd Leers van Maastricht en kondigden een nieuwe Nederlandse politieserie aan. Het was eind 2006 en een jaar later was Flikken Maastricht te zien op NPO1 en het succes overweldigend. Wolfs en Eva hebben inmiddels bewezen 9 levens te hebben en Marion en Romeo overstijgen de politietermen waakzaam & dienstbaar. Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier Ring 2014, die de serie toen won. Een cadeau ter ere van de 150e aflevering die op 6 maart aanstaande uitgezonden zal worden. De langstlopende Nederlandse dramaserie. Wow. Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen. Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht. Van productie assistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt- we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork. Dank je wel Avrotros en Hollands Licht voor het cadeau. Dank je wel, lieve Flikkenfamilie, voor álles ?? #flikkenmaastricht #avrotros #hollandslichtproducties #goudentelevizierring #teamwork

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op