Twintig kerstwensen vervuld bij Ikea

De vrijwilligers van Care & Share ontvingen opbergbakken, kledingrekken en kleerhangers voor de kledingdagen die zij organiseren in Heerlen-Noord en Hoensbroek. © Ikea

Uit enkele honderden ingediende kerstwensen die de afgelopen kerstperiode in de kerstwensboom in de Ikea-vestiging in Heerlen zijn gehangen zijn er twintig in vervulling gegaan.

Redactie

De Breiwilligers ontvingen fleecedekens, die ze gebruiken om hun eigen gehaakte en gebreide creaties aan vast te maken en te doneren aan Stichting Decemberwens Parkstad.

Pannen

Caritas045 kookt iedere dinsdagavond een gratis maaltijd in het Juphuis in Heerlen voor mensen die het niet breed hebben. Ze kregen pannen en andere benodigdheden om te koken voor 100 tot 150 personen. De vrijwilligers van Care & Share mochten rekenen op kledingrekken, opbergbakken en kleerhangers voor de kledingdagen die zij organiseren in Heerlen-Noord en Hoensbroek.

Het consultatiebureau in Brunssum werd blij gemaakt met een speelkeukentje en bijbehorende accessoires. Z!N trainingen mocht de gevraagde knuffels voor de kinderen van een kindertehuis in Moldavië in ontvangst nemen. Huis Vergeet-me-nietje in Bree, een inloophuis voor mensen met kanker, kreeg een cheque voor de aankleding van hun ruimte. Taalcafé Simpelveld ontving speelgoed en leesboekjes voor de speelhoek in d’r Durpswinkel.

Scholen

Ook de wensen van diverse scholen, in Geleen, Vaals, Voerendaal, Reuver en Voeren in België, gingen in vervulling; zij kregen knutselmateriaal, accessoires voor themahoeken, meubels en accessoires of interieuradvies.