Canadese rockband Crash Test Dummies naar ECI Cultuurfabriek in Roermond

© Facebook Crash Test Dummies

De Canadese rockband Crash Test Dummies, bekend van de nummers Mmm Mmm Mmm en Superman Song komt naar Roermond. Zondag 14 juni staat de band in de popzaal van de ECI Cultuurfabriek in het kader van het 25-jarig jubileum van het album God Shuffled His Feet.

Rob van Deurzen

De band bestaat inmiddels dertig jaar en staat in Roermond in de originele bezetting op het podium. Brad Roberts (vocals, gitaar), Ellen Reid (co-vocals, keyboard), Brad’s broer Dan Roberts (basgitaar, backing vocals) en Mitch Dorge (drums) worden in deze show bijgestaan door Stuart Cameron en Marc Arnould.

Begonnen als schoolbandje, groeide Crash Test Dummies al snel uit tot een grote naam in zowel Amerika als Europa, met name door het uitbrengen van ‘God Shuffled His Feet’. De Canadezen brengen het album in de ECI Cultuurfabriek in zijn geheel ten gehore, aangevuld met ander materiaal.

Het concert op 14 juni in de ECI Cultuurfabriek begint om 16.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 27,50 euro en indien voorradig aan de kassa 30 euro.