Showbizz-rubriek

Chantal Janzen oefent loting Songfestival en blijkt talenknobbel te hebben

Print
Chantal Janzen oefent loting Songfestival en blijkt talenknobbel te hebben

Volgende week zijn alle ogen gericht op Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit. Dinsdag presenteert het trio de loting van de halve finales. Afbeelding: ANP Handouts

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Een bijzonder cadeau voor de hoofdrolspelers van de serie Flikken Maastricht. Bijna 5,5 jaar na het winnen van de Gouden Televizier-Ring hebben de acteurs ieder een eigen ring gekregen van AvroTros en Hollands Licht. In maart verschijnt de 150e aflevering op de buis.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik was bijna te laat voor het officiële persmoment omdat ik de parkeergarage niet kon vinden. Reinout Oerlemans, Victor Reinier en ik werden ontboden bij burgemeester Gerd Leers van Maastricht en kondigden een nieuwe Nederlandse politieserie aan. Het was eind 2006 en een jaar later was Flikken Maastricht te zien op NPO1 en het succes overweldigend. Wolfs en Eva hebben inmiddels bewezen 9 levens te hebben en Marion en Romeo overstijgen de politietermen waakzaam & dienstbaar. Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier Ring 2014, die de serie toen won. Een cadeau ter ere van de 150e aflevering die op 6 maart aanstaande uitgezonden zal worden. De langstlopende Nederlandse dramaserie. Wow. Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen. Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht. Van productie assistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt- we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork. Dank je wel Avrotros en Hollands Licht voor het cadeau. Dank je wel, lieve Flikkenfamilie, voor álles ?? #flikkenmaastricht #avrotros #hollandslichtproducties #goudentelevizierring #teamwork

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Oranjevoetbalster Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst is even niet met voetbal bezig. Ze struint de straten van de Tsjechische hoofdstad Praag af. ‘Spontane reisjes zijn de beste’, schrijft ze bij haar foto’s.

Geen Limburg voor Venlonaar Lex Uiting, maar Oostenrijk. Hij is op wintersport in skigebied Mayrhofen.

Dit bericht bekijken op Instagram

MAYRHOFEN ??????

Een bericht gedeeld door LEX (@lexuiting) op

Alle ogen zijn volgende week gericht op Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. Dinsdag presenteert het trio de loting van de halve finales van het Eurovisie Songfestival. De video, die Jan Smit op zijn Instagram heeft gedeeld, laat zien dat de Tegelse zangeres en actrice een talenknobbel heeft. Ze gooit er een grapje uit en er komen een paar ‘overbodige’ woorden in het Spaans voorbij. „Vanmorgen hebben we een poging gedaan om de loting voor volgende week alvast te oefenen. Wij komen er wel!”, laat de Volendamse zanger weten.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ook Formule 1-coureur Max Verstappen is zich ervan bewust. Vandaar deze intensieve training...

Transgenderstel Louisa en Rowan uit Steyl keert terug op tv. In het nieuwe TLC-programma Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen gaat het duo bij kandidaten thuis een handje helpen.

Even ontspanning voor acteur Jon van Eerd uit Maastricht. Hij is dik tevreden met zijn opmerkelijke gadget.

Brussel kreeg dinsdag PVV-leider Geert Wilders op visite. De in Venlo geboren partijleider was bij politicus Tom van Grieken van het Vlaams Belang te gast.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen