Nieuwe band zorgt voor de muziek tijdens bonte avonden Rogstaekers

Het ‘Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap’. © Adrie Hendriks

De bonte avonden van de Rogstaekers worden dit jaar muzikaal opgeluisterd door een nieuwe band. Het Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap staat op 24 januari voor het eerst op de planken in het Munttheater. De zevenkoppige gelegenheidsformatie is de opvolger van de Boonte Aovendj Bend.

Redactie

Het Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap, kortweg B.O.V.A.G, wordt gevormd door Sanne Heuijerjans (lead vocals), Olivier de Jong (drums), Thijs Verheul (toetsen), Martijn Mennen (gitaar), Tim Florack (basgitaar), Björn Wiermans (trompet/backing vocals) en Richard Schreurs (trombone). Onlangs dook de band de studio in om de single Mer vae goan doeër op te nemen. Het nummer, met bijbehorende videoclip, is te beluisteren en te bekijken via het Youtubekanaal en de Facebookpagina van de Rogstaekers en de band.

De boonte aovendje en de boonte femiêliemiddige van de Rogstaekers zijn in het Muntheater in Weert te zien van 24 januari tot en met 1 februari. De voorstellingen kenmerken zich door snel afwisselende sketches en volop muziek, zang en dans.

Info: www.munttheater.nl/vvderogstaekers