Jònkheedsprins Ties I en Blòmmemeëdje Liza; komend weekend recepties De Eekheuëre

Jònkheedsprins Ties I en Blòmmemeëdje Liza. © De Eekheuëre

Prins Joëllo I van De Eekheuëre weet nu wie hem in dit seizoen gaan vergezellen als Jònkheedsprins en Blòmmemeëdje: Ties (Reinders) I en Liza Vermeulen.

Redactie

Ties is de 9-jarige zoon van Sandra en Raymond Reinders en de broer van Thijmen. Ze wonen aan de Bekkerweg. Ties zit in groep 5 van de Tarcisiusschool bij meester Gilles en juffrouw Michelle. Zijn grootste hobby’s zijn voetballen bij RKSV Bekkerveld en gamen.

Liza is 8 jaar en de dochter van Tatjana en Frans Vermeulen. Haar zusje heet Maud. Zij wonen in de Hofmeierstraat in het Eikenderveld. Liza zit in groep 4b van de Tarcisiusschool bij meester Patrick en juf Monique. Ze vindt de Sport BSO in Bekkerveld leuk en ze houdt van fietsen, tekenen en knutselen. Bovendien is ze gek op haar nieuwe hamster Flits.

Receptie

Zaterdag 25 januari vanaf 19.11 tot 21.11 uur kan iedereen terecht in Hotel Van der Valk om Prins Joëllo I te feliciteren. Bovendien staan drie jubilarissen in de rij: Chris Hoenjet (3x11), Chris Duijckers (1x11) en Christiaan Koks (1x11). Aansluitend is Prinsenbal met DJ Mathijs van Entertainment Company. Op zondag 26 januari is de receptie van Ties I en Liza en hun ouders, van 14.11 tot uiterlijk 16.11 uur in Café De Pancraat aan het Pancratiusplein. Met aansluitend een feestelijke springmiddag.

Diealektviering

Zondag 2 februari om 11.30 uur is de Diealektviering in de Pancratiuskerk en zondagmiddag vanaf 14.11 uur zijn De Eekheuëre present in café D’r Klinge voor de bekendmaking van de Poeffel Moeffel 2020 door de Aod-Prinse.