Expositie cursisten Vrije Akademie Parkstad in Abdij Rolduc in Kerkrade

Print
Expositie cursisten Vrije Akademie Parkstad in Abdij Rolduc in Kerkrade

Afbeelding: Getty Images

Kerkrade / Eygelshoven -

Cursisten van de Vrije Akademie Parkstad exposeren met de tentoonstelling ‘Intermezzo’ van 27 januari tot en met 1 maart in de Abdij Rolduc in Kerkrade.

De tentoonstelling bestaat uit werken van ongeveer dertig deelnemers die lessen volgen bij de Vrije Akademie Parkstad. Ze exposeren schilderijen, beelden, grafiek en keramiek in de kruisgangen van de Abdij Rolduc in Kerkrade. De tentoonstelling heeft als titel ‘Intermezzo’.

‘Intermezzo’ staat voor een korte onderbreking, een tussenspel, een klein muziekstuk, een afdwaling van het eigenlijke onderwerp, een pauze of een tussenstuk. Het thema is op verschillende manieren te interpreteren en dit maakt het een interessant onderwerp om de kunstwerken in deze expositie te verbinden.

Circa dertig verschillende kunstenaars tonen hun werken in deze expositie. De tentoonstelling heeft een grote variëteit in stijlen, technieken en verbeelding. De expositie is te gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van Abdij Rolduc.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →