Muzikale theatervoorstelling voor peuters en kleuters in bibliotheek Landgraaf

Print
Muzikale theatervoorstelling voor peuters en kleuters in bibliotheek Landgraaf

Afbeelding: Getty Images/Uppercut RF

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Katiuscia Principato heeft een voorstelling gemaakt voor de nationale voorleesdagen. Deze muzikale theatervoorstelling ‘Wolk’ voor peuters en kleuters is op zaterdag 1 februari te zien in de bibliotheek in Landgraaf.

De interactieve, spannende, muzikale voorstelling voor peuters en kleuters is gebaseerd op het prentenboek van het jaar 2020: ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar.

Na afloop van de voorstelling is er voor elk kind een gezonde wrap, een kleine smoothie en een goodiebag. De activiteit is een samenwerkingsverband van bibliotheek en JOGG Landgraaf.

De voorstelling begint om 11.00 uur in de bibliotheek Landgraaf, vestiging Burgerhoes aan het Raadhuisplein 1. Kinderen van tweeënhalf tot en met vijf jaar zijn welkom. De toegang is gratis. De voorstelling duurt 35 minuten. Aanmelden is verplicht en kan via info@bibliotheeklandgraaf.nl of telefoonnummer 045-5695660.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen