Lintje voor Wiel Welter

Print
Lintje voor Wiel Welter

V.l.n.r.: Locoburgemeester Jean-Paul Kompier, wethouder Paul de Graauw, mevrouw Welter, Wiel Welter en wethouder John Coenen. Afbeelding: Gemeente Vaals

Vaals / Vijlen / Maastricht / Itteren -

Wiel Welter uit Vaals is, op basis van zijn langdurige vrijwillige activiteiten, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Wiel Welter is actief als bestuurslid van de Schutterij St. Paulus Vaals AD 1600. Verder was hij bestuurslid en coördinator jeugdopleiding van de postzegelvereniging; ook als begeleider jeugdteams van voetbalclub Wit Groen VC en begeleider van de RKVV Vijlen. Op de achtergrond zet hij zich in als vrijwilliger voor carnavalsvereniging De Grensülle Vols. Loco-burgemeester Jean-Paul Kompier reikte hem de versierselen uit.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen