Mannen met bivakmutsen betrokken bij mogelijk schietincident in Brunssum

Print
Mannen met bivakmutsen betrokken bij mogelijk schietincident in Brunssum

Afbeelding: iStock

Brunssum -

De politie is een zoekactie gestart naar twee mannen met bivakmutsen die woensdag 22 januari betrokken zijn geweest bij een mogelijk schietincident op een parkeerplaats aan de Akerstraat in Brunssum. Getuigen hebben tegenover de politie verklaard dat ze een schot hebben gehoord.

Bij de dreigende situatie op het parkeerterrein waren twee personenauto’s betrokken. Omstreeks vijf uur kwam bij de politie de melding binnen van getuigen die zagen dat er twee mannen met bivakmutsen uit een donkerkleurige auto stapten. Ze liepen in de richting van een geparkeerde auto en gingen aan beide kanten van de wagen staan.

Vuurwapen

Beide mannen hadden volgens getuigen een vuurwapen bij zich. Bij de auto ontstond een conflict waarbij vermoedelijk de ruit van het linkerportier is gesneuveld. Na dit voorval vertrokken beide auto’s met hoge snelheid. Vanaf de parkeerplaats reden ze via de rotonde Akerstraat, Heerenweg weg in onbekende richting.

De politie onderzoekt de zaak en wil graag in contact komen met getuigen. Iedereen die informatie heeft, kan dat doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen