Hoagy en Lotte Walda in de prijzen tijdens Visions of Songs & Stories in Sittard-Geleen

Print
Hoagy en Lotte Walda in de prijzen tijdens Visions of Songs & Stories in Sittard-Geleen

Lotte Walda Afbeelding: LORAINE BODEWES

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Cultuurevenement Visions of Songs & Stories reikt 1 februari een inspiratieprijs uit aan singer- en songwriter Lotte Walda. Een week later mag Hoagy de aanmoedigingsprijs in ontvangst.

Het cultuurevenement dat eerder plaatsvond in Heerlen, Maaseik en Maastricht, heeft als doelstelling jonge talentvolle singer- en songwriters uit Nederlands en Belgisch Limburg een podium te bieden.

Hoagy

Hoagy is de band rondom rapper / hip hopper Rowan Deschaux uit Nieuwstadt. Hij zal de prijs 8 februari in het Pitboel Theater in ontvangst nemen van Wethouder Jos Bessems. Hoagy ontvangt een workshop van een gecertificeerde songwriter, en een bedrag van 150 euro.

Lotte Walda

De Heerlense Lotte Walda krijgt de inspiratieprijs zaterdag 1 februari uitgereikt in De Karroessel in uit handen van Wethouder Kim Schmitz. Haar prijs bestaat uit een bijdrage van 150 euro voor het maken van een nieuw album.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen