Stichting Geen Grens overhandigt nota aan Gemeente Sittard-Geleen

Print
Stichting Geen Grens overhandigt nota aan Gemeente Sittard-Geleen

Afbeelding: Roger Dohmen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Stichting Geen Grens zal 2 februari haar nota ’Ost-West, Sittard-Geleen Best’ aanbieden aan het gemeentebestuur van Sittard-Geleen en aan Gedeputeerde Andy Dritty.

Volgens de stichting kijkt de gemeente teveel binnen de landsgrenzen en zou het blik moeten worden verbreed naar België en Duitsland. Zo pleiten ze onder andere voor een tramverbinding tussen Genk-Maasmechelen-Sittard-Geleen, een sociaal-cultureel Euregio Weekend en zou museum De Domijnen mee moeten doen met de drielanden-museumkaart: Auf ins Museum. De presentatie is in Podium Babel en start om 11.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen