Westa ook met twee kopvrouwen niet bestand tegen TTV Lybrae Heerlen

Print
Westa ook met twee kopvrouwen niet bestand tegen TTV Lybrae Heerlen

Bij Westa maakte Linda Creemers haar rentree. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Heerlen / Wessem / Hoensbroek -

De eredivisie tafeltennis ontwaakte dit weekeinde uit haar winterslaap. In de eredivisie vrouwen was er met TTV Lybrae Heerlen-Anytime Fitness Westa meteen een mooi affiche. De uitslag was uiteindelijk verrassend groot. Het jeugdig team van TTV Heeren zegevierde met liefst 5-1.

En dát terwijl Westa in Heerlen met zowel de oude kopvrouw Li Nan Sun als de nieuwe kopvrouw Linda Creemers aantrad.

Beide Westa-kopvrouwen verloren echter hun beide partijen. Shuohan Men klopte in een prachtige openingspartij Li Nan Sun in vijf sets. Daarna verloor Linda Creemers in vier sets verrassend van het voormalige Westa-talent Vicky Schijven (17). Rachel Gerarts zette thuisploeg Heerlen nog voor de pauze definitief op het winnende spoor door Karolijn van Lier te verslaan.

Na de pauze versloeg Shuohan Men Linda Creemers en klopte Heerlens verenigingstalent Rachel Gerarts met een topprestatie Li Nan Sun. In de slotpartij redde Karolijn van Lier in een viersetter tegen Vicky Schijven op de valreep de eer voor Westa.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen