Volgend stuk Valkenburgerstraat voor acht weken dicht

Print
Volgend stuk Valkenburgerstraat voor acht weken dicht

Het afgesloten gedeelte van de Valkenburgerstraat. Afbeelding: De Limburger

Berg en Terblijt -

Wegenbouwer BLM start deze week met de volgende fase van de reconstructie van de Valkenburgerstraat in Berg en Terblijt.

Daarvoor gaat de weg tussen Kleinstraat en Burgemeester Muijterstraat voor acht wegen op slot. De woningen blijven te voet en per fiets bereikbaar. Auto’s moeten tijdelijk omrijden via de Rijksweg of de Langen Akker.

Het wegdek wordt opgebroken. Daarna wordt de bestaande riolering uitgebreid met een tweede buis voor schoon regenwater. Vervolgens wordt de straat opnieuw verhard. Ook de trottoirs worden vernieuwd.

De werkzaamheden rond het marktplein bij gemeenschapshuis ’t Vöske zijn inmiddels afgerond. De straten zijn daar weer open.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen