Bestuurder van gestolen auto steelt nog een auto na aanrijding

Print
Bestuurder van gestolen auto steelt nog een auto na aanrijding

Afbeelding: Getty Images

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Een automobilist die in een gestolen auto betrokken raakte bij een ongeluk, ging er na de botsing vandoor in het voertuig van een kijker. Dit gebeurde donderdagochtend op de Siebengewaldseweg in Bergen.

De aanrijding tussen de twee personenauto’s vond plaats rond 07.00 uur. Bij het ongeval raakte niemand gewond, er was enkel materiële schade. Eén van de betrokken auto’s bleek te zijn gestolen in Duitsland.

Vlucht

Na de botsing reed een derde auto tegen het stilstaande gestolen voertuig. Een vierde automobilist stopte om te kijken wat er was gebeurd. Dat had hij beter niet kunnen doen. Want de bestuurder van de gestolen vierwieler sprong in die auto en vluchtte ermee richting Well.

De auto is inmiddels teruggevonden, maar van de dief ontbreekt elk spoor.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen