LIOF, LRM en NRW.Bank helpen start-ups op Limburg Leads

© Limburg Leads 2020

De ontwikkelings- en investeringsmaatschappijen LIOF, LRM en NRW.Bank slaan de handen ineen op het Euregionale business-to-business evenement Limburg Leads op 13 en 14 mei in MECC Maastricht. Start-ups uit de hele Euregio krijgen de kans om hun idee te pitchen op een internationaal podium van potentiële investeerders en zakelijke partners.

Redactie

Vorig jaar tekenden LIOF, LRM en NRW.Bank een overeenkomst over het uitbreiden van hun samenwerking inzake grensoverschrijdende activiteiten. Ze willen zo ondernemingen in de Euregio nog beter faciliteren en ondersteunen. Deze grensoverschrijdende samenwerking richt zich met name op innovatie en ontwikkeling, promotionele en financiële oplossingen.

De samenwerking op Limburg Leads vloeit voort uit deze overeenkomst. Tys van Elk, directeur LIOF: „Deze samenwerking op Limburg Leads is een exclusieve kans voor Limburgse bedrijven op het gebied van business development en financiële oplossingen in de grensoverschrijdende regio.”

„De Euregio Maas-Rijn is een van de meest innovatieve regio’s in de EU met een enorm economisch potentieel voor bedrijven”, zegt Gabriela Pantring van NRW.Bank. „Door de samenwerking met LIOF en LRM kunnen we bedrijven en vooral start-ups nog beter ondersteunen met de juiste financiering en met kundig advies.”

Op Limburg Leads ontmoeten bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar, wordt kennis gedeeld en worden zaken gedaan. Limburg Leads is hét kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit.