Basisscholen zetten deuren open voor ‘Binnenkijkje’

Print
Basisscholen zetten deuren open voor ‘Binnenkijkje’

Afbeelding: ING Image

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Melick -

Voor iedereen die nieuwsgierig is hoe een dag op een basisschool eruitziet, of voor degenen die een baan in het onderwijs overwegen zet een vijftal bij Swalm en Roer aangesloten scholen woensdag 12 februari de deuren open.

Onder de noemer ‘Binnenkijkje’ kunnen belangstellenden tussen 9.00 en 16.00 uur vrijblijvend binnenlopen. De deelnemende basisscholen zijn Willem de Zwijger, ’t Mozaiëk en De Steenen Brug in Roermond, De Octopus in Swalmen en De Achtbaan in Melick.

Op alle locaties worden er de hele dag door meerdere rondleidingen gegeven en kan er een kijkje worden genomen nemen tijdens de lessen. Ook is er tijd en ruimte voor het stellen van vragen en geven medewerkers meer informatie over de school en een carrière in het primair onderwijs.

Meer informatie over de open dag en het programma is te vinden op https://www.swalmenroer.nl/binnenkijkje1/

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen