Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Jonge Sittardse kasteelheer van Château Neercanne begon in de frituur bij Steinerbos

Jonge Sittardse kasteelheer van Château Neercanne begon in de frituur bij Steinerbos

Pierre Haenen, directeur/gastheer van Château Neercanne: „Natuurlijk is het voor sommigen aftasten als, oneerbiedig gezegd, een jong sneuzelke als ik ze komt vertellen hoe het moet.” Afbeelding: Peter Schols

Maastricht / Sittard -

Exact een halfjaar is Pierre Haenen (29) uit Sittard de trotse directeur/gastheer van barokkasteel Château Neercanne. Zijn doel: weer tot de gastronomische top van Nederland gaan behoren en de Michelinster terugverdienen. Maar: „Moeten wij hier alles in het werk stellen voor het terugverdienen van de ster? Of kunnen we beter alles op alles zetten voor onze gasten?”

Door onze redacteur

Ruud Maas

Reageren? ruud.maas@delimburger.nl