Alleen Schroijen een vraagteken bij MVV

© Pro Shots -Paul Roling

MVV werkt met een vrijwel volledig fitte selectie toe naar de thuiswedstrijd vrijdagavond (20.00 uur) tegen Jong PSV. Alleen achter Joeri Schroijen staat een vraagteken. De vleugelaanvaller ontbrak donderdag op de training omdat hij zich niet helemaal lekker voelde.

Roel Wiche

Trainer Fuat Usta hoopt dat zijn ploeg, die nog altijd op een teleurstellende vijftiende plaats bivakkeert, eindelijk de weg omhoog kan inslaan. ,,Het spel na de winterstop geeft me een positief gevoel. Maar nu moeten we het nog omzetten in resultaat. Het verschil tussen winst en verlies is bij ons nog heel klein.” Usta waakt ervoor om de Eindhovense beloften, die nog lager op de ranglijst staan dan MVV, te onderschatten. ,,Het is een goed voetballende ploeg, maandag wonnen ze nog van Excelsior. Maar wij kunnen ook goed voetballen. Thuis zijn we sinds 27 september ongeslagen. Die trend moeten we doorzetten.”

Vermoedelijke opstelling: Bertrams, Vermijl, Mahmutovic, Van Acker, Last, Mares, Deom, Holtby, Goppel, Van den Hurk, Schroijen/Balikwisha.

Beluister hier de nieuwste aflevering van de voetbalpodcast van De Limburger: