Populaire Nederlandse misdaadserie Undercover krijgt derde seizoen op Netflix

Frank Lammers (l) en Tom Waes in undercover. © Netflix / Jo Voets

De populaire Nederlandse misdaadserie Undercover krijgt een derde seizoen op Netflix. Dat bevestigde actrice Elise Schaap donderdagavond in de talkshow Jinek.

Redactie

Het is nog onduidelijk wanneer de productie van het derde seizoen precies begint. Ook over de verhaallijn zijn nog geen details bekendgemaakt.

Seizoen 2

Voordat seizoen drie überhaupt aan de orde is, is het eerst nog tijd voor het tweede seizoen. De opnamen zitten er net op. Het tweede seizoen zal er heel anders uitzien dan zijn voorloper. In het eerste seizoen draaide alles om de ontmaskering van drugshandelaar Ferry Boumans, maar die zit inmiddels achter slot en grendel. Bovendien gaat het dit keer niet om drugs, maar om de illegale wapenhandel. Het tweede seizoen verschijnt naar verwachting later dit jaar.

Lees ook: Deze hitseries krijgen in 2020 een vervolg: hoe gaat Rico Verhoeven het doen in Undercover?

Seizoen 1

Undercover draaide in het eerste seizoen om twee undercoveragenten die infiltreren in het criminele milieu. Frank Lammers en Anna Drijver speelden de hoofdrollen in de dramaserie, naast Elise Schaap en de Belgische acteur Tom Waes.

Populairste serie in 2019

In 2019 was Undercover de populairste Netflix Original-serie onder Nederlandse Netflix-kijkers. De rangschikking is gebaseerd op het aantal accounts die in de eerste 28 dagen na de première minstens twee minuten van een serie of film hebben gekeken.