Project 46

Podcast: Kelly (15) uit Maasbracht ging naar McDonald’s en botste met klasgenoten tegen een boom

Print

Luister hier naar de podcast.

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Roosteren / Nieuwstadt / Maasbracht / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert -

Kelly Geerlings (slachtoffer 6) uit Maasbracht sterft nadat ze met twee klasgenootjes en een broer op zaterdagochtend 10 maart 2018 in Echt tegen een boom botst. Haar moeder Lisette probeert na haar dochters overlijden het hoofd boven water te houden. Maar het is vermoeiend. Om de pijnlijke werkelijkheid even te ontvluchten, zegt Lisette weleens tegen zichzelf dat Kelly (15) boven op haar kamer zit. Luister hier hoe de moeder van Kelly het ongeluk heeft beleefd.

Over dit project

Podcast: Kelly (15) uit Maasbracht ging naar McDonald’s en botste met klasgenoten tegen een boom
Rik van Hulst & Judith Janssen

Elke dag sterft iemand in het verkeer, maar dat is zelden groot nieuws. Ook niet in Limburg. In 2018 kwamen hier 46 mensen om het leven. Wie waren deze mensen? Wat gebeurde die fatale dag? Welke impact had hun plotselinge dood op de nabestaanden? Onze journalisten Rik van Hulst en Judith Janssen deden maanden onderzoek en gingen op zoek naar de persoonlijke verhalen.

>Luister en bekijk alle verhalen van Project 46

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen