OLS Meijel zoekt nog meer vrijwilligers

Print
OLS Meijel zoekt nog meer vrijwilligers

Winnaars van het OLS in 2019: Sint Willibrordus uit Meijel. Afbeelding: Lé Giesen

Meijel -

Inwoners uit Meijel en omgeving die geen lid zijn van een vereniging, worden ook uitgenodigd om zich op te geven als vrijwilliger voor het OLS 2020 in juli.

Inmiddels heeft de eerste informatieavond plaatsgevonden, voor het schuttersfeest dat dit jaar op 11 juli in Meijel wordt gehouden. Niet alleen leden van clubs kunnen meewerken aan de verschillende evenementen rondom het kavelen, ook mensen die níet zijn aangesloten bij een vereniging kunnen hun bijdrage leveren. Het Oud Limburgs Schuttersfeest kent verschillende evenementen, waar veel vrijwilligers voor nodig zijn. Opgeven kan door het inschrijfformulier in te vullen op www.ols2020.eu. Sint Willibrordus uit Meijel won vorig jaar het OLS en mag het evenement daarom in 2020 organiseren. Met als motto: het OLS: Dè rakt òw.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →