OLS Meijel zoekt nog meer vrijwilligers

Print
OLS Meijel zoekt nog meer vrijwilligers

Winnaars van het OLS in 2019: Sint Willibrordus uit Meijel. Afbeelding: Lé Giesen

Meijel -

Inwoners uit Meijel en omgeving die geen lid zijn van een vereniging, worden ook uitgenodigd om zich op te geven als vrijwilliger voor het OLS 2020 in juli.

Inmiddels heeft de eerste informatieavond plaatsgevonden, voor het schuttersfeest dat dit jaar op 11 juli in Meijel wordt gehouden. Niet alleen leden van clubs kunnen meewerken aan de verschillende evenementen rondom het kavelen, ook mensen die níet zijn aangesloten bij een vereniging kunnen hun bijdrage leveren. Het Oud Limburgs Schuttersfeest kent verschillende evenementen, waar veel vrijwilligers voor nodig zijn. Opgeven kan door het inschrijfformulier in te vullen op www.ols2020.eu. Sint Willibrordus uit Meijel won vorig jaar het OLS en mag het evenement daarom in 2020 organiseren. Met als motto: het OLS: Dè rakt òw.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen