Dubbel verlies Eaters

Print
Dubbel verlies Eaters

Afbeelding: iStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Microz Eaters heeft een dramatisch weekend achter de rug. In eigen huis verloor het zondagavond met 3-6 van Zoetermeer. Zaterdagavond ging Geleen ook al hard onderuit in Luik: 6-2 verlies.

Niet voor het eerst dit seizoen kwamen de Eaters in een uitwedstrijd slecht voor de dag. Ditmaal zorgde Yan Turcotte nog wel voor de voorsprong, die gezien de kansen makkelijk had kunnen oplopen met enkele goals. Luik knokte zich terug tot 1-1 en vooral in de tweede periode stortte Eaters in: 4-2. De Belgen bouwden die score uiteindelijk zelfs nog uit.

Het bleek een harde klap voor Geleen die zondag nog steeds niet verwerkt was. Tegen Zoetermeer ontbrak het aan de puck een creativiteit. Ook nu weer kwam Eaters op voorsprong (Akim Ramoul) maar al snel stond het 1-2 achter. Het Limburgse publiek zag vervolgens een aangeslagen ploeg die de resterende vijftig minuten steeds achter de feiten aanliep.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen