Video: Dochter (11) J.Lo zingt mee in wervelende Super Bowl-show

Print

De 11-jarige Emme Muñiz beleefde een bijzondere avond in Miami zondag. Ze mocht een stukje meezingen in de wervelende halftime show van de Super Bowl, die verzorgd werd door haar moeder Jennifer Lopez en Shakira.

Emme kwam op met een groep jonge dansers en zong een stukje van haar moeders hit Let’s Get Loud, begeleid door Shakira op de drums. Daarna vergezelde moeder J.Lo het meisje op het podium, en zongen ze onder meer een stukje uit het nummer Born In The USA. Dat deden ze voor de vlag van Puerto Rico, het moederland van zowel J.Lo als Emmes vader, zanger Marc Anthony (echte naam: Marco Muñiz).

Lees ook: Kansas City Chiefs winnen na 50 jaar weer de Super Bowl

De 11-jarige is volgens Amerikaanse media de jongste zangeres ooit tijdens de beroemde halftime show van de finale van het Amerikaanse footballseizoen.

Grootste hits

Shakira en Jennifer Lopez verzorgden samen een wervelende show, waarbij de grootste hits van de twee Latina’s voorbij kwamen. Shakira opende ietwat onverwachts met She-Wolf en pakte het stadion vervolgens in met Whenever, Wherever, vuurwerk en energieke danspassen.

Al snel kwam Jennifer Lopez op die een medley van haar grootste hits ten gehore bracht. Onder anderen Jenny from the Bock en Ain’t It Funny to Get Right en Let’s Get Loud, kwamen voorbij. Beide zangeressen hadden een grote groep dansers om zich heen en wisselden meermaals van kostuum en thema.

Lees verder onder de foto.

Video: Dochter (11) J.Lo zingt mee in wervelende Super Bowl-show
Shakira en J.Lo. Foto: EPA

Uitgebreide complimenten

De zangeressen werden na afloop omstandig geprezen voor hun optreden. ,,J.Lo, Shakira en alle speciale gasten waren geweldig’’, twitterde Lady Gaga. ,,Wat een toffe halftime show, ik heb de hele tijd met een glimlach meegedanst. Zulke sterke, sexy vrouwen, voor de camera en daarbuiten. Ik hou van jullie, mooie, sexy, getalenteerde vrouwen.’’

Pink liet weten: ,,Yes, de halftime show was heerlijk’’, en Keith Urban schreef: ,,Dat was een werelds Super Bowl-optreden! Het was adembenemend, we vonden het geweldig. Felicitaties voor Jennifer Lopez, Shakira, het ensemble en de crew.’’

Khloé Kardashian reageerde op het optreden van Lopez’ dochter Emme tijdens de show: ,,Wat bijzonder om dit moment met je dochter te delen.’’ Eerder had ze al over de 50-jarige J.Lo en 43-jarige Shakira getwitterd: ,,Ze hebben allebei een ongelooflijk optreden gegeven. Maar kunnen we het even hebben over hoe deze vrouwen maar niet ouder worden? Ze pakten me in met hun danswerk en hun performance op het podium. Wow!’’

Video: Dochter (11) J.Lo zingt mee in wervelende Super Bowl-show
Shakira. Foto: Getty Images
Video: Dochter (11) J.Lo zingt mee in wervelende Super Bowl-show
Foto: Getty Images
Video: Dochter (11) J.Lo zingt mee in wervelende Super Bowl-show
Jennifer Lopez (rechts) en Shakira bij de Super Bowl. Foto: AFP

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen