Maasgouw start vroeg met bestrijding onkruid

Print
Maasgouw start vroeg met bestrijding onkruid

De nieuwe onkruidbranders. Afbeelding: Facebook Schone Lei Maasgouw

Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne -

De gemeente Maasgouw start vanwege de hoge temperaturen en de daaruit voortvloeiende onkruidgroei eerder met de bestrijding van het ongewenst groen.

Dat gebeurt met twee nieuwe onkruidbranders die inmiddels al op verschillende plaatsen, waaronder Thorn en Stevensweert, zijn ingezet.

Maasgouw heeft de onkruidbestrijding sinds dit jaar weer in eigen hand waar dat in voorgaande jaren werd uitbesteed aan een commerciële partij. De gemeente was echter niet tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en nam het groenbeheer weer op zich. Vanwege het warme weer start men daarmee een paar weken eerder dan gebruikelijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen