Speculaasactie brengt 15.000 euro op voor Nativitas

Print
Speculaasactie brengt 15.000 euro op voor Nativitas

Theo en Lies Dinnissen van Stichting Nativitas namen de cheque in ontvangst. Afbeelding: Stichting Navitas

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst -

De speculaasactie van Stichting Nativitas en het Citaverde College heeft dit jaar 15.000 euro opgeleverd.

Leerlingen van de school hebben ruim zevenduizend pakken speculaas verkocht. Loes van Helden, Sophie Donkers en Ilse Baetsen namen daarbij samen vijftien procent van de totale verkoop voor hun rekening. De rest van het geld is afkomstig uit een actie van de Stichting Harapan uit Best.

De opbrengst van de actie, die voor de twintigste keer plaatsvond, gaat naar een project van Mama België op het Indonesische eiland Flores. Daar is een tijdelijke opvang van probleemkinderen opgezet. Het geld wordt specifiek besteed aan medische zorg voor kinderen met een beperking.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen