Aanmelden voor week psychiatrie

Print
Aanmelden voor week psychiatrie

Afbeelding: ingimage

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Tijdens de Week van de Psychiatrie (20 tot en met 28 maart) worden in Sittard-Geleen diverse workshops gehouden voor (ex-)cliënten van de GGz, familieleden, mantelzorgers, zorgverleners, studenten en andere geïnteresseerden.

Bijeenkomsten gaan over thema’s als weerbaarheid, betekenisvol meedoen en regisseer je eigen leven. Maar ook is er een kans ervaring op doen met kickboksen, graffiti of dramatherapie. Voor veel workshops moeten deelnemers zich voor 22 maart inschrijven. Informatie over het programma is te vinden op internet (www.burgerkrachtlimburg.nl).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen