Politie rolt hennepplantage op in Blerick, bewoner aangehouden

Print
Politie rolt hennepplantage op in Blerick, bewoner aangehouden

Afbeelding: ANP

Blerick -

De politie heeft maandagochtend in een woning in Blerick een hennepplantage opgerold. Een bewoner is aangehouden.

Op de zolderverdieping troffen agenten zo’n 250 planten aan die bijna rijp waren voor de oogst. Voor de plantage werd illegaal stroom afgetapt. Ook trof de politie meer dan 1000 euro aan. De planten, het apparatuur en het geldbedrag zijn in beslag genomen.

De aanhouding komt voort vanuit het project Pandora. Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerken om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

Vorige week woensdag werden in het kader van project Pandora drie jongeren in Blerick aangehouden na klachten van buurtbewoners. Het drietal zat in een auto, waarin agenten een vuurwapen aantroffen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen