Lindeboom bierleverancier OLS Meijel

Print
Lindeboom bierleverancier OLS Meijel

OLS 2020 voorzitter Hubert Vos (midden) en algemeen directeur Paul Joosten van Lindeboom ondertekenen het samenwerkingscontract. Afbeelding: Jeroen Leijsten

Meijel -

Lindeboom Brouwerij schenkt dit jaar het bier op het Oud Limburgse Schuttersfeest. OLS Meijel 2020 en Lindeboom zijn tot een samenwerking gekomen.

Algemeen directeur Paul Joosten van Lindeboom is „uiteraard content” over de komende samenwerking. Hij benadrukt dat de hechte binding met de schutterijen in Noord- en Midden-Limburg eraan bijdraagt ook dit jaar weer voor de drank te zorgen. De brouwer uit Neer is geen onbekende voor het OLS: vorig jaar vertapte de organisatie van Sevenum ook al Lindeboom.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen