Ongeluk met vrachtwagen op A2 bij Roosteren zorgde voor flinke vertraging: weg inmiddels vrij

Print
Ongeluk met vrachtwagen op A2 bij Roosteren zorgde voor flinke vertraging: weg inmiddels vrij

Afbeelding: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/Twitter

Roosteren -

Op de A2 bij Roosteren gebeurde maandagmiddag een ongeluk met een vrachtwagen. Vervolgens hadden weggebruikers tot ruim na de avondspits van flinke vertraging. Rond half acht werd de weg vrijgegeven en waren alle files voorbij.

Rond twintig voor twee schaarde een vrachtwagen op de snelweg in zuidelijke richting. Het voertuig blokkeerde twee rijstroken. Dat veroorzaakte een lange file tussen Linne en knooppunt Het Vonderen. In noordelijke richting stond het verkeer ook vast. Ook was het erg druk op de sluiproutes: op de N276 tussen Maasbracht en Echt stonden ook lange files.

Bergers zijn de tot na de avondspits bezig geweest met herstelwerkzaamheden.

Automobilisten met bestemming Maastricht werden geadviseerd om te rijden via België. Het verkeer richting Duitsland kon het beste bij Venlo de grens over.

Het is nog onduidelijk of er iemand gewond is geraakt bij het ongeluk.

Bekijk hier alle actuele verkeersinformatie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen