Cursus eerste hulp van start in Wijlre

Print
Cursus eerste hulp van start in Wijlre

Afbeelding: Mihajlo Maricic

Wijlre / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

De EHBO-vereniging Gulpen-Wittem start op woensdag 4 maart met een nieuwe cursus.

In de EHBO-cursus leren cursisten op de juiste wijze eerste hulp te verlenen. Zoals wat te doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

De 12 lessen kosten 145 euro. Er zijn zorgverzekeraars die zo’n cursus vergoeden. De eerste les start op woensdag 4 maart, van 20.00 tot 22.00 uur in het Wielderhoes in Wijlre en worden gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Aanmelden kan via een e-mail naar ehbogw@gmail.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen