De Speelman uit Eys speelt klucht Boeing Boeing

Print
De Speelman uit Eys speelt klucht Boeing Boeing

Afbeelding: ANP

Eys / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Toneelvereniging de Speelman uit Eys brengt de doldwaze klucht Boeing Boeing! op de planken.

Onder leiding van een nieuwe regisseur, Bas Eijssen, is de toneelgroep bezig met de repetities van het toneelstuk dat voor het eerst in 1960 werd opgevoerd in Frankrijk. In Nederland was het stuk op tv te zien in 1978 met in de hoofdrollen Manfred de Graaf en Rijk de Gooyer.

Het verhaal gaat over de flamboyante Bernard die verloofd is met drie stewardessen. Via een schema van hun vluchten zorgt hij ervoor dat de vrouwen elkaar nooit tegenkomen. Maar dan gooit de ontwikkeling van de nieuwe, snellere Boeing 747 het schema in de war...

De speeldata zijn 6, 7 en 8 maart. De uitvoeringen vinden plaats in het eigen theater, de gymzaal van Klavertje Vier, aan de Kanariestraat in Eys.

De voorverkoop is maandag 3 februari van start gegaan. Bestellen kan door een mail te sturen naar: despeelman@outlook.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen