CCC tweede WorldTour-ploeg in Volta Limburg Classic

Print
CCC tweede WorldTour-ploeg in Volta Limburg Classic

Jan Tratnik won namens CCC in 2018 de Volta Limburg Classic. Dit jaar doet de Poolse WorldTour-ploeg weer mee aan de wedstrijd door Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek. Afbeelding: Harry Heuts

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Met CCC heeft de organisatie van de Volta Limburg Classic een tweede ploeg uit de WorldTour weten te strikken. Eerder werd al duidelijk dat Jumbo-Visma op zaterdag 4 april aan de start verschijnt van deze eendaagse wielerwedstrijd door Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek.

In het verleden reed CCC al vaker in de Volta Limburg Classic. Twee jaar geleden nog won de Sloveen Jan Tratnik de koers namens de Poolse formatie.

Behalve Jumbo-Visma, dat met een combinatieteam meedoet (renners uit zowel de WorldTour-ploeg als het opleidingsteam), en CCC staat ook de deelname vast van de ProContinentale ploegen Alpecin-Fenix, Bingoal-Wallonie Bruxelles, Circus-Wanty Gobert, Gazprom-Rusvelo, Riwal Readynez Cycling Team, Sport Vlaanderen-Baloise en Team Arkéa-Samsic. Daarnaast doen het Sunweb Development Team en de nationale selecties van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië mee. De overige renners komen van continentale ploegen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen