Speciaal voor abonnees van De Limburger

Vastelaovend in Limburg 2020

Print
Vastelaovend in Limburg 2020

Afbeelding: De Limburger

Maximaal 2 Vastelaovendposters/pasjes per bon

De enige echte carnavalsposter Vastelaovend in Limburg 2020 is uit! Je kunt ‘m vanaf dinsdag 4 februari gratis afhalen. Bovendien krijg je een De Limburger Vastelaovendpasje cadeau, waarmee je een zonvakantie voor twee personen kunt winnen.

STAP 1 - AFHAALBON
Eenvoudig de afhaalbon online invullen op www.delimburger.nl/poster. Je kunt deze bon uitprinten of bij het afhaalpunt laten zien op je mobiel. Liever niet online invullen? Gebruik dan de bon op deze pagina.

STAP 2 - AFHAALPUNT
Ga met de uitgeknipte afhaalbon of online-bon (geprint of op je mobiel) naar een van onze afhaalpunten. Per bon mag je gratis 1 of 2 posters meenemen. Na 1 week zolang de voorraad strekt. 

STAP 3 - VASTELAOVENDPASJE
Bij elke carnavalsposter ontvang je als leuke extra een Vastelaovendpasje van De Limburger. Met dit pasje kun je een zonvakantie voor twee personen winnen.

STAP 4 - PASJE ACTIVEREN
Elk Vastelaovendpasje heeft een unieke wincode. Voer jouw unieke wincode in op www.delimburger.nl/vastelaovend en wie weet win jij de zonvakantie.

De winnaars worden na carnaval bekend gemaakt op delimburger.nl/prijswinnaars.

De samenwerking
De kunstposter Vastelaovend in Limburg is een gezamenlijk initiatief van de Sjeng Kraft Kompenei, de Provincie Limburg en De Limburger. De poster, een begrip in heel Limburg, wordt dit jaar voor de 15e keer uitgegeven.

De maakster
Yasja Ligtelijn (1991) woont in Epen. In 2016 studeerde zij af aan de Kunstacademie Maastricht als illustratieve vormgever. Haar werk varieert van grote muurschilderingen met spuitbus tot olieverf schilderijen. Yasja’s werk is levendig en gaat vaak over haar eigen persoonlijke gevoelens.