Eerste training voor Nacht van Gulpen

Print
Eerste training voor Nacht van Gulpen

De start van de Nacht van Gulpen in 2019. Afbeelding: Annemiek Mommers

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren -

De eerste trainingstocht van dit jaar, ter voorbereiding op de 44e Nacht van Gulpen, vindt op zondag 9 februari plaats.

De eerste training is een wandeltocht van 20 kilometer om te wennen aan het tempo en aan het wandelen in groepsverband. Er wordt gelopen met een tempo van circa 5,5 km per uur. Dit tempo wordt aangegeven door de zogeheten baanleiders.

Het is de eerste van in totaal zeven trainingstochten in aanloop naar de Nacht van Gulpen die in het weekend van 20 en 21 juni voor de 44e keer wordt gehouden. Het aantal kilometers wordt per tocht opgevoerd, tot 50 kilometer.

De trainingen vinden telkens op zondagen in de ochtenduren plaats, en vertrekpunt is steeds de Markt in Gulpen. Ook deelnemers aan de Neubourgtocht zijn welkom, zo laat de organisatie weten.

De eerste trainingstocht zondag 9 februari om 08.00 uur vanaf de Markt in het centrum van Gulpen. De wandelaars worden beveiligd door motorrijders en verkeersregelaars.

Inschrijven voor de Nacht van Gulpen kan tot en met 17 juni via www.nachtvangulpen.nl./inschrijvingen Deelnemers die voor 15 mei inschrijven en betalen ontvangen korting.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen