Obbichtse Ninotchka Tilburgs benoemd tot erelid NVD

Print
Obbichtse Ninotchka Tilburgs benoemd tot erelid NVD

Ninotchka Tilburgs. Afbeelding: NVD

Obbicht -

De uit Obbicht afkomstige Ninotchka Tilburgs is tijdens de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVD) benoemd tot erelid.

Tilburgs is ruim 25 jaar lid van de vereniging en groeide uit tot ambassadeur voor zowel de NVD als het vak van managementondersteuner. Zij is ruim twee jaar regioteamlid geweest. Aansluitend vertegenwoordigde zij de afgelopen zes jaar de regio Limburg in het landelijk bestuur. Tijdens de algemene ledenvergadering nam zij afscheid als regiobestuurder.

De NVD is een landelijke vereniging voor directie- en managementondersteuners en organiseert zowel landelijke als regionale bijeenkomsten. In 2020 viert de vereniging haar 50-jarig bestaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen