Video: Brand in timmerwerkplaats in Kelpen-Oler

Print

Brand in timmerwerkplaats in Kelpen-Oler. Video: WeertdeGekste

Kelpen-Oler -

In een timmerwerkplaats aan de Ellerweg in Kelpen-Oler is maandagmiddag rond vier uur brand uitgebroken. De brand ontstond in de afzuiging, maar de exacte oorzaak is nog onduidelijk.

De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Er was sprake van een flinke rookontwikkeling. Er kwam veel rook op diverse plekken uit het gebouw waardoor de brandweer besloot om op te schalen.

Werknemers konden het pand verlaten veilig verlaten. Ze hadden zich verzameld bij een tegenoverliggend bedrijf. Er raakte niemand bij de brand gewond. De Ellerweg in Kelpen-Oler was enige tijd afgesloten voor verkeer.

De brand is inmiddels geblust, maar de brandweer was wel nog bezig met opruimwerkzaamheden. Ook zijn er metingen verricht omdat de rook vrij laag in de lucht bleef hangen vanwege de weeromstandigheden. Er bleek na de metingen geen acuut gevaar voor de omgeving.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen