Xenos sluit filiaal in Geleen

Print
Xenos sluit filiaal in Geleen

Afbeelding: archief De Limburger/Annemiek Mommers

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Weer een grote winkelketen kiest ervoor het Geleense centrum te verlaten. Dit keer sluit Xenos de deuren aan de Markt.

Xenos zit boven supermarkt Jan Linders bij de voetgangersuitgang van de parkeergarage aan de Markt. Volgens een Xenos-woordvoerder loopt het huurcontract af en is ervoor gekozen de winkel nu te sluiten. De omzetontwikkeling in relatie tot de huurprijs van het pand is de voornaamste reden voor die keuze. Op 11 februari levert Xenos de sleutel van het pand in. „Enkele dagen daarvoor zal de laatste dag zijn dat de zaak open is.” Drie van de vijf medewerkers krijgen werk op een andere Xenos-locatie.

Eerder verdween ook in Sittard een Xenos-filiaal. Klanten van de Xenos kunnen nog terecht in de winkel in het Beekse Makado.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen