Sport- en vrijetijdsmarkt voor mensen met een beperking in Beek

Print
Sport- en vrijetijdsmarkt voor mensen met een beperking in Beek

Afbeelding: © John Peters Fotografie

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Om mensen met een beperking en aanbieders van sport, bewegen en vrije tijd met elkaar in contact te brengen, houdt een zestal maatschappelijke organisaties op 14 maart een sport- en vrijetijdsmarkt.

Deze markt vindt van 10.00 tot 13.00 uur plaats op Sportlandgoed De Haamen in Beek. Op deze markt zijn verschillende organisaties en verenigingen aanwezig die sport-, beweeg- en vrijetijdsaanbod voor mensen met een beperking aanbieden. Hierbij kunnen alle partijen elkaar ontmoeten voor een kennismaking en krijgen ze antwoord op vragen.

Ook bestaat de mogelijkheid om als organisatie of vereniging sport- en beweegaanbod of activiteiten op het gebied van cultuur of vrije tijd voor mensen met een beperking onder de aandacht te brengen. Er zijn nog een aantal vrije plekken. Meer informatie is te verkrijgen via: Judith.vanveen@ecsplore.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen