Sushi restaurant in voormalige dakpannenfabriek De Valk in Echt

Print
Sushi restaurant in voormalige dakpannenfabriek De Valk in Echt

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Echt -

Motown Steaks ‘n Sushi gaat een nieuw restaurant openen in Echt. Dat maakte het Venlose bedrijf maandagavond op Facebook bekend.

Het restaurant komt in de nieuw te realiseren foodmarkt te op het terrein van de voormalige dakpannenfabriek De Valk in Echt.

Aan de rand van het centrum van Echt verrijst volgens planning eind 2021 Food & Experience Center De Valk waarbij Jumbo het food-gedeelte invult. Daaromheen is ruimte voor speciaalzaken, restaurants, een kookstudio en een brouwerij.

Lees ook: Foodmarkt De Valk: supermarkten Echt dreigen met gang naar de rechter

In april tekende de gemeente een intentieovereenkomst met investeerder De Boer Vastgoed uit Susteren. De containermagnaat investeert 24 miljoen euro in het complete terrein waarvan het noordelijk deel in een later stadium wordt ontwikkeld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen