Omroep Max komt met kinderversie Heel Holland Bakt

Print
Omroep Max komt met kinderversie Heel Holland Bakt

Heel Holland, André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Afbeelding: ANP Kippa

Heel Holland Bakt krijgt een editie speciaal voor de kleine thuisbakkers. Dat meldde Omroep Max-baas Jan Slagter vanavond in RTL Boulevard. Slagter had al langer de vurige wens een kinderversie van het populaire bakprogramma te maken.

Jan Slagter al eerder tegen het AD bezig te zijn een kindervariant van de grond te krijgen. Daarbij moest vooral goed gekeken moest worden naar de mogelijkheden. ,,De wetgeving rond kinderen en televisie is redelijk complex’’, aldus Slagter destijds.

Nu is het dan zover. Het programma zal te zien zijn op NPO 3. Het huidige, zevende seizoen van Heel Holland Bakt loopt alweer op zijn eind. Zondag is de grote finale, waarbij de drie overgebleven baksters Esther, Anouk en Jeanette strijden om de eretitel van Meesterbakker.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen