Wim I uitgeroepen als prins van De Blouwe vaan Wolder

Print
Wim I uitgeroepen als prins van De Blouwe vaan Wolder

Prins Wim I. Afbeelding: CV De Blouwe

Maastricht / Itteren -

Wim Hesemans is afgelopen zaterdag na een vastelaovendskonzèr in de Hoftempel van Harmonie Wilhelmina in Wolder uitgeroepen als nieuwe prins van CV De Blouwe.

Wim werd 34 jaar geleden geboren in Eigenbilzen. Hij groeide op in België en bijna 25 jaar geleden kwam hij terecht bij de harmonie samen met broer Jan en vader Bèr. Zijn overgrootvader zat al in het bestuur van de Blouwe. De prins speelt melodisch slagwerk bij de drumband en kleine trom op straat. In het dagelijkse leven is hij werkzaam bij Maastricht Aachen Airport. Wim is een fervent carnavalsvierder en meer dan elf jaar lid bij CV De Blouwe.

Tijdens een bezoek aan CV De Greune kwam hij zijn prinses Marcella tegen. Haar vader was op dat moment de prins. Uit deze bijzondere Blouw-greune combinatie werd zoon Daan geboren, nu 1 jaar oud. Ze zijn woonachtig in Oud-Caberg. Wim klust in zijn vrije tijd graag in huis en samen maken ze tijdens hun vakanties graag verre reizen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen