Kernoverleg Sibbe en IJzeren presenteert uitkomst enquête verkeer

Print
Kernoverleg Sibbe en IJzeren presenteert uitkomst enquête verkeer

De wegversmalling bij de entree van Sibbe. Afbeelding: Frits Widdershoven

Sibbe -

Het kernoverleg Sibbe/IJzeren presenteert vrijdagavond de uitkomsten van een enquête over de verkeerssituatie in beide dorpen.

Het kernoverleg grijpt die gelegenheid meteen aan om zichzelf voor te stellen aan de inwoners van Sibbe en IJzeren. „We zijn bijna een jaar bezig, maar hebben nog niet de kans gehad om te laten zien wie we zijn”, zegt voorzitter Evelien Flachs.

Tijdens de bijeenkomst wordt ook een nieuw boekje van Jos van Wersch met korte verhalen en anekdotes uit Sibbe en IJzeren gepresenteerd: Die ene nacht met wielercampionissimo Fausto Coppi… Van Wersch schreef eerder een dergelijk boekje over Berg, Terblijt en Geulhem.

Lees ook: Sappige verhalen en vrolijke anekdotes uit Geulhem in boekje gebundeld

De bijeenkomst vindt vrijdagavond plaats in café Aan de Kirk, aanvang 19.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen