Informatieavond over Masterplan Chemelot 2030

Print
Informatieavond over Masterplan Chemelot 2030

Afbeelding: Stefan Koopmans

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard -

Chemelot licht dinsdag 18 februari haar toekomstplannen toe tijdens een informatieavond in Van der Valk Stein.

Tijdens deze avond wordt het Masterplan Chemelot 2030 uit de doeken gedaan. Het plan richt zich op het huidige complex, inclusief haven Stein. Het Masterplan is de verdere uitwerking op het gebied van ruimte en logistiek van de ‘Visie Chemelot 2025’. Centraal in die visie staan de ambities van het industrieterrein om uit te groeien tot de meest veilige, meest duurzame en meest competitieve chemie- en materialensite in Europa in 2025.

Plan

In het plan zijn de gevolgen van deze ontwikkelingen voor de omgeving op hoofdlijnen beschreven. Het is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met overheden en de bedrijven op Chemelot. Geïnteresseerden zijn welkom en worden dinsdag 18 februari tussen 19.00 en 21.00 uur geïnformeerd over het Masterplan 2030.

Aanmelden

De avond is voor iedereen toegankelijk, maar mede vanwege de beschikbare capaciteit moet iedereen zich vooraf schriftelijk aan te melden. Hierbij dient men naam en e-mailadres te sturen naar info@chemelot.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 februari. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging van deelname.