Twee ongelukken met vrachtwagens en auto’s op A76 bij Spaubeek zorgen voor lange files: één slachtoffer naar ziekenhuis

Print
Twee ongelukken met vrachtwagens en auto’s op A76 bij Spaubeek zorgen voor lange files: één slachtoffer naar ziekenhuis

Afbeelding: Nifoma

Spaubeek / Nuth / Heerlen / Hoensbroek -

Woensdagochtend hebben twee ongelukken op de A76 bij Spaubeek richting Heerlen voor flink wat oponthoud op de snelweg gezorgd. Een inzittende raakte gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het eerste ongeluk waren een vrachtwagen en auto betrokken die met elkaar in aanraking kwamen. Beide voertuigen konden naar de vluchtstrook worden gedirigeerd, waarbij de rechter rijstrook werd afgesloten. In de file die daarop ontstond reed een auto in op een andere vrachtwagen. Daarbij raakte de auto in de slip en kwam daardoor in aanraking met andere voertuigen. De inzittende van de auto werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, over eventuele verwondingen en de ernst daarvan is niks bekend.

Weggebruikers moesten rekening houden met een vertraging van ongeveer 1,5 uur. Rond 8.30 uur was de weg weer vrij. In de richting van Geleen ontstond een kijkersfile die op het toppunt voor een half uur vertraging zorgde.

Bekijk hier alle actuele verkeersinformatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen