Schunck houdt moedervlek-tatoeagesessie in Heerlens Glaspaleis

© Harry Heuts

In Schunck in Heerlen vindt zondag een live tattoo-sessie plaats. Ingeschreven deelnemers krijgen een tattoo van kunst-project Cartography.

Redactie

Voor het werk Cartography heeft kunstenaar Sanne Vaassen al haar moedervlekken genummerd, gefotografeerd en opgetekend in een archief. Uit dit archief kunnen deelnemers een van de moedervlekken kiezen en die op hun eigen lichaam laten tatoeëren.

Tatoeages

Dat gaat zondag tussen 11.00 uur en 16.30 gebeuren. De sessie is gratis bij te wonen. Elke tattoo wordt daarna gefotografeerd, de foto wordt ingelijst en toegevoegd aan de collectie van Schunck. Deze performance hoort bij de tentoonstelling depARTment STORE – 75 jaar beeldende kunst in Heerlen. In deze collectietentoonstelling is het werk Cartography van Sanne Vaassen op dit moment in de museumzaal van Schunck te zien.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal