Concert Oneiros ensemble in kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch

Print
Concert Oneiros ensemble in kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch

Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Afbeelding: De Limburger / Rob van |Deurzen

Herkenbosch -

Op uitnodiging van de Stichting Kasteelconcerten landgoed kasteel Daelenbroeck verzorgt het Oneiros ensemble zondag 16 februari een concert in het Herkenbosscher kasteel.

Het Oneiros ensemble wordt gevormd door Karin Leutscher op fluit, Adriaan Breunis op altviool en Annemieke IJzerman op harp. Het ensemble speelt in kasteel Daelenbroeck werken van Faure, Debussy, Rota, Donizetti, Glinka, Bruch en Bartok.

Karin Leutscher studeerde cum laude af als fluitiste en is regelmatig in het Gelders orkest en Het Balletorkest te horen. Ze maakt ook deel uit van het Eolian ensemble. De altist Adriaan Breunis, op zondagavond bij Paul Witteman in de Huisband Fuse te horen, speelt in diverse ensembles, maar ook in het Metropole Orkest, Radio Filharmonisch Orkest en het Gelders Orkest als remplacant. Annemiek IJzerman won als harpiste vele prijzen, onder andere op het Nederlands Harpconcours, het Prinses Christina Concours, de Internationale Harpwedstrijd in Brussel en de Stichting Jong Muziektalent. De drie musici spelen regelmatig mee in theater-, dans- en muziekproducties, met gerenommeerde musici en ensembles.

De poort van de kasteelburcht aan de Kasteellaan 2 in Herkenbosch is zondag 16 februari geopend vanaf 11.00 uur. Het concert begint om 12.15 uur. Kaarten kosten 18 euro, jongeren tot 15 jaar betalen 5 euro. Reserveren kan via delouw.wim@planet.nl, tel. 0475-537773; mtgoebbels@hetnet.nl, tel. 0475-532809; arongen@home.nl, tel. 0475-532575 of via www.daelenbroeckconcerten.nl.