Fortuna mist Angha en mogelijk ook Fernandes tegen Heracles

Print
Fortuna mist Angha en mogelijk ook Fernandes tegen Heracles

Leandro Fernandes. Afbeelding: Pro Shots/Thomas Bakker

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard mist in ieder geval Martin Angha tegen Heracles, waarschijnlijk komt daar Leandro Fernandes nog bij die vrijdag uitviel tijdens de training.

De middenvelder greep naar zijn knie na een actie en ging vervolgens - niet alleen fysiek - aangeslagen het veld af. Trainer Sjors Ultee wist na de training nog niet hoe het met hem was. „Het zag er niet lekker uit, maar spelers die al eens eerder aan de knie hebben gehad, schrikken vaak als ze daar weer wat voelen. Vaak valt het dan toch mee, hopelijk is dat nu ook zo”, verwees Ultee naar de eerdere meniscusblessures van Fernandes.

Dessers

Ultee weet verder dat hij Martin Angha mist, Clint Essers zal normaal gesproken zijn positie innemen. Met Heracles treft Fortuna een goede tegenstander volgens de trainer, maar wel eentje die niet in een beste fase zit. „De spelers van Heracles zullen inderdaad niet overlopen van vertrouwen.” Toch is er dan altijd nog Dessers, de veel scorende spits. „Daar hebben we wel naar gekeken ja, hoe we hem kunnen afstappen.”

Het lijkt er overigens op dat Fortuna nog niet met de nieuwkomers Lazaros Rota en Nikolai Frederiksen in de basis zal aantreden. „Al valt vooral die eerste wel in positieve zin op”, aldus Ultee.

Vermoedelijke opstelling:Koselev, Essers, Ninaj, Dammers, Cox, Smeets, Tekie, Ciss, Passlack, Diemers en Sambou.

Luister hier naar de nieuwste aflevering van de Voetbalpodcast van De Limburger:

Jay Driessen is terecht boos op VVV-supporters. Video: De Limburger