Peel en Maas verlengt contract met inloophuis Huis van Morgen

Print
Peel en Maas verlengt contract met inloophuis Huis van Morgen

Afbeelding: ANP

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Inloophuis het Huis van Morgen in Panningen blijft tot minimaal 2022 open. Wethouder Anget Mestrom heeft een intentieovereenkomst met het Huis ondertekend, het huidige contract liep tot eind 2019.

Het Huis voor Morgen is een samenwerkingsproject met meerdere gemeenten in de regio Peel en Maas. Mensen kunnen binnenlopen om te aanschouwen hoe ze hun huis kunnen inrichten om het op de lange termijn voor zichzelf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit om ervoor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en niet hoeven te verhuizen naar een zorginrichting. Gemeente Peel en Maas steekt acht duizend euro per jaar in het inloophuis, dat gevestigd is aan de Bernhardstraat 4 in Panningen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen